Lleida surt al carrer per unir-se a la lluita contra el càncer de mama

La cita esportiva i solidària, que organitza el GoGoGo Runners Club, ha aplegat 1.450 participants

Redacció
12 de març del 2017
Actualitzat a les 19:02h
Imatge de la cursa que s'ha fet aquest
Imatge de la cursa que s'ha fet aquest | Paeria
Lleida ha sortit de nou al carrer per solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer de mama amb la cinquena edició de la Cursa de la Dona. Un total de 1.450 participants, que s’han donat cita a la canalització del Segre, han recorregut el circuit urbà de 5,6 quilòmetres marcat pels organitzadors del club esportiu GoGoGo Runners. L’èxit ha estat total en organització i nombre participants, ja que s’ha superat la xifra de les anteriors edicions. El 2016 hi va haver 1.300 inscrits i el 2015, 1.100.

Els beneficis obtinguts per les inscripcions de la cursa (11 euros per la categoria sènior i 3 per les curses infantils) es destinaran a la Beca Marta Santamaria, per a la investigació i la detecció precoç del càncer de mama, a través de l’Institut de Recerca Biomèdica.

Enguany els atletes han sortit de la canalització del riu Segre a les onze del matí i han seguit direcció al Liceu Escolar fins a arribar a l’Avinguda Madrid. Tot seguit han continuat per l’Avinguda del Segre i els carrers Príncep de Viana, Comtes d’Urgell, Corregidor Escofet i Avinguda Tortosa, on els corredors han trobat un espai d’avituallament amb menjar i beguda. L’últim tram del recorregut ha girat cap a les Comportes de Pardinyes, pel camí de Grenyana, per enllaçar de nou a la Canalització del riu i retornar al punt de sortida.