Direcció play-off

Els de Siviero guanyen 2 a 1 l'Alcoià i s'acosten als llocs de la dalt de la classificació | Casares i Javi López amb un gol olímpic donen els tres puts als blaus, que pugen fins al cinquè lloc de la taula

Els jugadors del Lleida celebrant un gol
Els jugadors del Lleida celebrant un gol | Lleida Esportiu
Redacció
11 de març del 2017
Actualitzat el 12 de març a les 12:14h
El Lleida Esportiu jugarà els nou partits de lliga que falten per acabar la temporada amb un objectiu; aconseguir la classificació pel play-off. Els de Gustavo Siviero han sumat aquest dissabte una nova victòria al Camp d'Esports contra l'Alcoià de Toni Seligrat, el segon classificat. El 2 a 1 reforça els lleidatans, que sumen de tres en tres en una segona volta de campió. Ningú no ha fet més punts que els blaus en aquest segon tram de la lliga.

​El partit s'ha posat de cara pel Lleida. Al minut 13, Casares ha rematat una pilota centrada per Javi López que ha tocat al pal abans d'entrar. El gol ha donat tranquil·litat als de Siviero, que han patit en les contres muntades pels valencians, ràpids en atac. Els de Seligrat han aconseguit empatar al 22 amb una gran vaselina de López Silva, que ha superat a Campos.

L'empat ha despertat els d'Alcoi, que han tingut més la pilota i han arribat amb més perill a l'àrea dels lleidatans, que s'han defensat de les envestides del rival. Tot i això, a la mitja part s'ha arribat amb un empat a un que s'ha trencat poc després de la represa gràcies a Javi López, que ha aconseguit un golàs de córner directe. La badada de la defensa i del porter han permès aquest gol olímpic que ha obligat els homes de Seligrat a estirar les línies per aconseguir la igualada.

​Campos i la defensa han anat frenant els contracops de l'Alcoià, que ha anat collant el Lleida a mesura que s'acostava el final del partit. L'expulsió de Casares per una doble amonestació ha provocat més maldecaps al Lleida, que ha acabat el partit tancat a la seva àrea i demanant l'hora a l'àrbitre. Al minut 91, els visitants han tingut la darrera oportunitat, però la bola s'ha estavellat a la barrera.

​Amb aquesta victòria, el Lleida suma set partits guanyats al Camp d'Esports de manera consecutiva i es queda en cinquè lloc amb 44 punts, a quatre del quart classificat, el Badalona, que té un partit menys.