«De Cervera a Tòquio», el documental que desvetlla molts secrets de Marc Márquez

Movistar+s estrena el film que mostra els detalls i les anècdotes de la passada temporada, on el pilot va aconseguir el seu tercer campionat del món de MotoGP

Un sopar de tot l'equip de Márquez al Japó
Un sopar de tot l'equip de Márquez al Japó
Redacció
07 de març del 2017
Actualitzat a les 16:47h

Movistar+ va estrenar el passat divendres el documental From Cervera to Tokyo (De Cervera a Tòquio), en el que Marc Márquez explica els detalls, les anècdotes i els moments més complicats de la passada temporada, en la que va aconseguir ser campió del món de MotoGP per tercera vegada. El film es va poder veure per la cadena de televisió i, a més, es va fer la preestrena al Phenomena Experience de Barcelona, amb la presència del protagonista.

Dirigit per Sergi Sendra i produït per Dorna Sports amb la col·laboració de Movistar+, els espectadors poden conèixer la història de dos mons diferents que tenen que treballar conjuntament per aconseguir un mateix objectiu. Dos mons que conviuen en el box: un equip d'europeus i un altre de tècnics japonesos. Una dualitat a què el pilot s'ha enfrontat durant tot el 2016: de l'instint al càlcul, de la improvisació al mètode, de l'agressivitat a la racionalitat.

Totes les persones clau de l'any de Marc Márquez apareixen en el documental i aporten com van viure un d'aquells moments en els que una decisió podia canviar el rumb dels esdeveniments: els màxims responsables d'Honda, els seus pares, els mecànics, els enginyers...

Al documental, s'hi descobreixen molts secrets guardats durant tot el curs. Per exemple, el primer dia que HRC va muntar els primers alerons on es van viure moments molt tensos. També es mostren les diferències culturals entre japonesos i llatins, amb molts moments d'humor. Les càmeres, a més, entren a dins la fàbrica de Saitama, un món molt complex ple de restriccions. Un moment on apareix el president d'Honda, el japonès Huchiro, que no sabia què era Cervera. “És un vi?”, es pregunta. Per últim, al film també hi surt el poble de Cervera i la família del pilot.