El Lleida Esportiu, líder de la segona volta

Els de Siviero sumen 20 dels 27 punts que s'han jugat i mantenen les expectatives d'arribar a la zona de play-off, ara a set punts

Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a les 16:40h
Imatge de l'entrenament del Lleida
Imatge de l'entrenament del Lleida | Lleida Esportiu
La temporada del Lleida Esportiu està essent una muntanya russa dins i fora del terreny de joc. Si la primera volta va ser un drama esportiu i social, amb l'equip en zona de descens durant algunes jornades i amb part de l'afició vetada al Camp d'Esports, la segona està rutllant com pocs s'esperaven a final del 2016.

Els de Siviero són el millor equip de la segona volta amb 20 punts dels 27 que s'ha disputat, unes xifres que li permeten tenir la salvació pràcticament a tocar i aspirar a classificar-se pel play-off, ara mateix a set punts. Els lleidatans han aconseguit capgirar la mala dinàmica del primer tram de la temporada gràcies als fitxatges i a les victòries obtingudes en les darreres jugades dels partits.

Fins en cinc encontres el Lleida ha sumat els tres punts a la darrera jugada. Llagostera, Ebre, Hospitalet, Hércules i Vila-real B han estat les víctimes dels de Siviero, que considera que en els deu partits que falten per acabar la temporada es pot arribar a la zona de play-off. "Ho podrem fer en la mesura que nosaltres siguem capaços de mantenir el nivell d'entrega i de compromís", ha indicat el tècnic aquest diumenge després de la victòria agònica del seu equip contra el filial valencià.