23 anys de la monumental esbroncada de l'entrenador del Reial Madrid a Lleida

Benito Floro va ser el protagonista d'aquell partit, que els blancs van perdre per 2-1 al Camp d'Esports

Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a les 10:09h
Benito Floro, entrenador del Reial Madrid
Benito Floro, entrenador del Reial Madrid
El 6 de març de 1994, el Reial Madrid va perdre 2-1 al Camp d'Esports contra la Unió Esportiva Lleida en partit de Lliga. Aquesta derrota, que allunyava els blancs del cap de la taula, va sentenciar Benito Floro, que va ser protagonista del partit posteriorment després que es fes pública una gravació mentre esbroncava els seus jugadors al descans, quan el marcador ja era contrari als blancs.

Les seves dures paraules van ser recollides en un enregistrament per un equip del programa El Dia Después, de Canal +, i la seva difusió va precipitar la seva destitució immediata just després de la derrota.

Floro va clavar una esbroncada monumental als seus jugadors

"
On sónaquestscollonsila qualitatilesganes de jugar?He ditmarietaquèperdi.Un diaun,un diaun altre, un dial'equip, peròesticveient... Quelamentable!On és l'equip? "A prendrepel culla pilotailescagadetes! Que souel ReialMadrid,fills!Un muntd'ànimes, un muntd'afecte, un muntde dèficital club...Estàen vosaltres, quècollons! Guanyeuel partit senseexcuses.Feu elque ussurti de lap...però guanyeucony!Emcago enlah...!