Pa de cervesa, civada i sèsam (panificadora)

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

Dolors Mateu
05 de març del 2017
Actualitzat a les 10:33h
Pa de cervesa, civada i sèsam
Pa de cervesa, civada i sèsam | Dolors Mateu
La cervesa és un ingredient que es pot incorporar perfectament a la cuina, igual que el vi i licors de més alta graduació.
 
Amb cervesa tinc publicats:
Pastís de xocolata i cervesa Guinnes (aquí)Conill amb salsa de cervesa (aquí) Pollastre a la cervesa (aquí) Coca de ceba i sobrassada (aquí) ,   Llom a la carbonada (aquí)Bunyols grans de poma (aquí)  

Faltava el pa, i aquí està
 
Ingredients per a un pa d'uns 900 gr.
150 cc. d'aigua
150 cc. de cervesa
550 gr. de farina de força
1 culleradeta sal
4 cullerada de flocs de civada
1 cullerada rasa  de sèsam negre
1 sobret de llevat sec de fleca
 
Traieu la cubeta de la màquina i poseu els ingredients per aquest ordre:
Aigua, cervesa, sal, farina, flocs de civada i sèsam.
Feu un espai a la farina i col·loqueu el llevat sec.
 
Torneu a posar la cubeta a la màquina, abaixeu  la tapa i seleccioneu el programa complet.
 
NOTA :  Millor que la sal no toqui al llevat.
 
Blog de cuina de la dolorss