Isidre Esteve diu que es comercialitzarà el seu coixí intel·ligent del Dakar

El pilot ha estat rebut aquest dijous a la Paeria

Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat a les 18:55h
Isidre Esteve ha estat rebut a la Paeria
Isidre Esteve ha estat rebut a la Paeria | Paeria
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut aquest migdia a la Paeria el pilot lleidatà Isidre Esteve en la visita que ha fet a la Paeria per explicar l’experiència del Ral·li Dakar del 2017. Ros ha destacat l'exemple dels valors del treball, la superació i el treball en equip que encara e pilot d'Oliana. El paer en cap, acompanyat de diversos regidors, l’ha felicitat per l’excel·lent resultat en el ral·li i per la pròxima participació en la següent edició.

Esteve ha manifestat la seva satisfacció per l’èxit aconseguit amb el coixí intel·ligent, que en breu es posarà a la venda, fet que, segons ha dit, arribarà al mercat per cobrir les necessitats de les persones que tenen problemes de mobilitat. També ha posat en relleu que el món del motor és el màxim exponent del que és l’esport inclusiu i s’ha citat a ell mateix, qui pateix una discapacitat i va a la mateixa cursa que els seus companys d’equip.

El pilot ha agraït el suport rebut i ha destacat haver finalitzat el Dakar, amb el cotxe havent funcionat bé i amb el bon resultat que li ha donat el coixí intel·ligent. El pilot d’Oliana, que va finalitzar la prova en 35è lloc i va ser 4t en la seva categoria, ha avançat que amb el seu equip ja estan treballant en el projecte 2018 per arribar-hi amb la millor preparació possible. 

La Paeria va signar l’any passat un conveni de col·laboració i patrocini amb Isidre Esteve, per seguir sent ambaixador de Lleida i seguir contribuint a la difusió dels valors turístics i culturals de la ciutat. La col·laboració s’emmarca en les accions de la campanya Lleida Sport & Emotion que promou potenciar la ciutat de Lleida com a seu d’esdeveniments esportius i vinculant els ambaixadors a les línies de treball de promoció turística de la ciutat.