Les estacions d'esquí del Pallars completen el millor cap de setmana de la temporada

Unes 15.000 persones visiten les estacions d'esquí pallareses, una xifra rècord | Port Ainé ha hagut de tancar els seus accessos tres cops en una setmana, un fet insòlit | Els allotjaments turístics de la zona han fregat el ple

28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:22h
Port Ainé va haver de tancar els accessos tant dissabte com diumenge
Port Ainé va haver de tancar els accessos tant dissabte com diumenge | Skipallars
Les estacions d'esquí pallareses han tancat aquest dilluns el que ha estat el millor cap de setmana de la temporada. Al voltant de 15.000 persones han visitat les estacions de Port Ainé, Espot i Tavascan entre dissabte i diumenge per gaudir de la neu i del bon temps, unes xifres que han batut un nou rècord de visitants no solament d'aquesta temporada, sinó dels últims anys.

En el cas de les estacions de Skipallars, han estat 13.726 els esquiadors que han gaudit de les instal·lacions d'Espot i Port Ainé, que han rebut 5.472 i 8.254 visitants respectivament. Les dos estacions han comptat amb el 100% del domini esquiable obert i una àmplia oferta d'activitats i esdeveniments.

Port Ainé, fins i tot, va haver de tancar l'accés a l'estació per aforament complet, un fet que ja va tenir lloc el cap de setmana passat i que no s'havia produït en els 30 anys de vida del complex. Pel que fa a l'estació de muntanya de Tavascan, els responsables calculen que han passat pel complex unes 1.500 persones durant el cap de setmana.

Aquesta alta afluència d'esquiadors al Pallars s'ha traduït en un alt nombre de reserves en els allotjaments turístics de la zona, que han fregat el ple durant el millor cap de setmana del que portem d'hivern.