Lleida surt al carrer per gaudir de la Gran Rua de Carnaval

54 carrosses i 8 comparses apleguen gairebé 5.000 persones

Redacció
26 de febrer del 2017
Actualitzat a les 0:54h
Imatge de la carrossa del Rei Carnestoltes
Imatge de la carrossa del Rei Carnestoltes | Paeria
Milers de lleidatans han sortit aquesta tarda al carrer per participar en la gran Rua del Carnaval de Lleida. Un total de 54 carrosses i 8 comparses han aplegat a gairebé 5.000 persones, que han participat en la desfilada, que ha seguit el mateix recorregut de les últimes edicions.

Les carrosses i les comparses han sortit dels Camps Elisis, pel carrer de Santa Cecília, i han continuat per l’avinguda de les Garrigues, el Pont Vell, la rambla Francesc Macià i la rambla de Ferran, fins a la plaça de Ramon Berenguer IV, on han girat per desfer el camí i tornar al punt de sortida.

Han estat més de dues hores de festa i espectacle, que han tingut una avantsala al matí, quan la Germandat del Pau Pi ha fet el "paseillo torero" per l’Eix Comercial. Des de la plaça l’Ereta, i acompanyats per la Ilerband, han recorregut l’Eix Comercial fins a arribar a la Paeria, on han lliurat les credencials de Sa Majestat Pau Pi i han llegit el manifest a la tinent d’alcalde Montse Parra.

Aquest diumenge continuarà la festa del Carnaval 2017 amb la cursa de llits i el Ball de Vermut amb l’orquestra Casino i l’animació infantil.