VÍDEO Pau Donés dedica una cançó «als qui diuen que m'estic morint»

Pau Donés, a la portada de la revista «XL Semanal»
Pau Donés, a la portada de la revista «XL Semanal» | XL Semanal
Redacció
25 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:14h
"Bon dia lovers meus. Diuen que m'estic morint. Doncs mira: de vegades diuen, diuen i no saben el que diuen", canta Pau Donés en el vídeo que va publicar ahir a les xarxes socials i que ja suma milers de comparticions. "Fins aviat estimats, ens veiem als escenaris", s'acomiada el cantant en el breu missatge de menys d'un minut.

L'artista ha difós el vídeo pocs dies després d'explicar a la revista XL Semanal que els metges li havien dit que "només hi ha un 20 per cent de possibilitats" que visqui més de cinc anys. També relatava com va començar tot el 2015, quan tornava d'una gira pels Estats Units i com, encara que sembli paradoxal, el càncer l'ha fet feliç perquè s'estava "perdent moltes coses de la vida". "Per mi, el càncer és molt poc important i no m'arruïnarà la vida; en tot cas, em matarà. Jo sé que el càncer em matarà un dia i, quan això passi, ja està; però mentre estigui viu, m'interessa molt poc", apuntava . 
 "No em curaré mai" ​

El cantant va assegurar a finals d'any a la fira Slow Food de Balaguer que es cuidava la seva malaltia amb plantes tot i saber que mai no podria eliminar del tot el càncer del seu cos degut a les característiques dels seus oncògens. Donés va explicar que la seva estratègia per evitar que el càncer reaparegués es basava en combinar les dues disciplines, la de l'hort i de l'hospital, alhora que va destacar el canvi d'alimentació que ha dut a la pràctica. "Intento fer una dieta alcalina, menjo molta hortalissa i he eliminat el sucre i la farina refinada".