Uns lladres entren a l'escola Espiga de Lleida i roben diners i un ordinador

Els assaltants no s'han pogut endur la caixa forta

ACN
23 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:24h
Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori que va tenir lloc la matinada de dimarts a dimecres a l'escola Espiga de la ciutat de Lleida. Els lladres van accedir a l'interior del recinte educatiu després de foradar la tanca exterior i forçar una de les portes d'accés al centre. Un cop dins van intentar endur-se els diners de la caixa forta, en un primer moment intentant forçar-ne la porta i, en no aconseguir-ho, van provar d'accedir-hi fent servir la tècnica del 'butró'.

Per tal d'accedir a la caixa, els assaltants van fer un forat a la paret del darrera que dona a una zona de lavabos en la qual van arrancar diverses rajoles i totxos però finalment tampoc van poder fer-se amb la caixa forta, segons fonts policials. Tot i això, els lladres es van endur de l'escola diners, un telèfon mòbil i un ordinador portàtil.

Segons confirmen els Mossos d'Esquadra, la mateixa nit que els lladres van entrar a l'escola Espiga també hi va haver un assalt a L'IES Manuel de Montsuar i a l'IES Maria Rúbies de Lleida, on es van forçar tres despatxos. L'últim cas s'ha registrat aquesta passada nit a l'escola Terraferma, a Alpicat, on els lladres haurien saltat la tanca i forçat els panys per entrar al centre. Els investigadors estan visionant les imatges de les càmeres de seguretat per intentar identificar l'autor o autors dels robatoris.