El diputat de C's, Jorge Soler, encén el Parlament amb una cançó de «Monty Python»

Ha encrespat alguns diputats fent sonar la popular cançó de la pel·lícula "La vida de Brian" per denunciar les retallades i la poca inversió del Govern a la demarcació de Lleida

Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:08h
Jorge Soler, durant el seu discurs
Jorge Soler, durant el seu discurs | Parlament
El diputat lleidatà de C's, Jorge Soler, ha encès els ànims al Parlament aquest dijous durant la seva intervenció. El polític unionista ha recriminat al Govern la seva manca d'inversions i les retallades que ha aplicat, segons ha assegurat, a la demarcació de Lleida, i ha reblat el seu discurs fent referència al popular film dels Monty Python, "La vida de Brian". 

"Sempre mira el costat brillant de la vida", ha indicat Soler mentre activava el seu telèfon mòbil perquè sonés la popular banda sonora del film. Aquesta insòlita posada en escena ha estat censurada per la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que ha fet aturar el discurs de Soler per preguntar-li d'on venia la música que s'escoltava. "Què és aquesta música?", ha preguntat Forcadell. "És la dels Monty Python, presidenta", ha respost un enriolat Soler davant les crítiques d'alguns diputats.

​En aquest sentit, un dels que s'ha molestat més amb la performance de Soler ha estat l'alcalde de la Seu d'Urgell i diputat de Junts pel Sí, Albert Batalla, que ha fet un tuit lamentant que C's hagin convertit el Parlament "en una versió cutre del Club de la Comedia".

Batalla ha assegurat que "Lleida, Pirineu i l'Aran mereixen molt més que una cançó dels Monty Python". Altres diputats han lamentat les paraules de Soler. Ha estat el cas de Carmina Castellví, de Junts pel Sí, que ha assegurat que el diputat de C's ha demostrat un coneixement profund del territori.