Expedientat un àrbitre per xiular un partit sense ganes

La Federació Catalana de Futbol recull les queixes del Jàbac i l'Atlètic Segre, que asseguren que el col·legiat no es va moure del mig del camp, badallava i va cometre erros en l'acta

Redacció
22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:17h
La Federació Catalana de Futbol ha decidit obrir un expedient a un àrbitre, V.M.B, que va xiular un parto de la categoria cadet preferent del grup 3 amb una actitud de passotisme. El Jàbac Terrassa i l'Atlètic Segre es van enfrontar el passat dia 12 de febrer, i, segons l'equip lleidatà, el col·legiat no es va moure del mig del camp en tot el partit, que va arbitrar en diversos moments amb les mans a la butxaca, badallant i conversant amb gent de les banquetes.

Per aquest motiu, el comitè de disciplina arbitral estudia sancionar-lo entre un i quatre partits per aquest comportament, al que se li suma els errors en l'acta i les males expressions que els hi deia als joves jugadors. D'aquesta manera, segons declaracions dels responsables de l'Atlètic Segre que recull Segre, l'àrbitre va fer anar frases com "penaltaco, xaval, penaltaco joder...". En relació a l'acta, els dos clubs van constatar que l'àrbitre s'havia equivocat a l'hora d'escriure els noms dels jugadors que havien rebut amonestacions.