Els Mossos creuen que la funcionària d'Ensenyament va rebre l'atac per sorpresa

La investigació apunta que Amparo Soler va rebre diverses punyalades al coll i que no es va poder defensar

Redacció
22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:53h
La funcionària d'Ensenyament que va ser trobada morta el passat divendres al seu pis del carrer Acadèmia de Lleida va ser atacada per sorpresa, segons apunta la investigació que han obert els Mossos d'Esquadra. En aquest sentit, els agents creuen que l'atacant va clavar entre tres i quatre ganivetades al coll d'Amparo Soler sense que ella es pogués defensar, un extrem que demostra la manca d'evidències que demostrin que la dona intentés impedir l'agressió que va acabar amb la seva vida. La policia ja havia descartat que el mòbil del crim fos de caire de gènere, ja que la víctima tenia un petit cercle social i no se li coneixia parella, o que fos un robatori, atès que no es va trobar el pis regirat.

​Tanmateix, els Mossos d'Esquadra encara no han detingut al presumpte assassí, si bé en les darreres hores han delimitat el cercle de recerca. La unitat que s'encarrega del cas creu que l'autor del crim seria un home veí del municipi de Ballobar, a Osca, indret d'on era originària Amparo Soler. Aquesta pista s'ha posat sobre la taula gràcies a les imatges de les càmeres de videovigilància i pel registre de trucades del telèfon mòbil.

La pista d'Amparo Soler es va perdre el divendres 17 de febrer a la tarda, quan va marxar del seu lloc de treball amb aparent normalitat. Tanmateix, alguns dels seus companys indiquen que li havien sentit dir en els darrers dies que ho estava passant malament. Ningú més va saber res d'ella després que acabés la seva jornada laboral.