Els primers abonaments del «Doctor Music» es posaran a la venda al maig

El festival es presenta a Londres davant de les agències de representació | Els dies de concert seran el 12, 13 i 14 de juliol del 2019

Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat el 21 de febrer a les 0:45h
El festival s'ha presentat aquest dilluns
El festival s'ha presentat aquest dilluns | Diputació Lleida
El Doctor Music Festival que es celebrarà durant el 12, 13 i 14 de juliol del 2019 posarà a la venda els primers abonaments durant el proper mes de maig. Ho ha anunciat aquest dilluns des de Londres el director del certamen, Neo Sala, que ha presentat el festival davant de les agències de representació més importants del món.

Les entrades pels dies de festival, que es dirà "Doctor Music Festival Reincarnation Edition 2019", seran de 175 euros, encara que l'organització ha proposat un peculiar descompte de 50 euros per aquelles persones que puguin acreditar que van assistir a alguna de les quatre edicions que es va fer del festival de la vaca (tres al Pirineu i una Astúries). Sala ha explicat que la del 2019 serà una edició "deluxe" que, a més, fomentarà els productes gastronòmics de proximitat.

Per posar l'accent a aquest aspecte, el Doctor Music ha anunciat el primer "fitxatge" del festival. Es tracta del cuiner Albert Adrià, que traslladarà l'equip del seu restaurant Tickets al Pirineu durant els dies de concerts.

Objectiu, 50.000 assistents diaris

D’altra banda, Doctor Music ha informat que l’aforament creixerà ostensiblement, i que aspiren a acollir 50.000 espectadors diaris (40.000 amb abonament, 10.000 amb entrada d’un dia). “Amb 40.000 persones diàries el festival serà sostenible”, han quantificat el director general del soci de Doctor Music en aquesta empresa,‘In cow we trust’, Chema Arnedo. El nombre màxim d’espectadors dels festivals originals havia estat de 28.000 persones.

En conseqüència, també ha crescut l’extensió de terrenys que s’ocuparan en aquest indret de la Vall d’Àneu. Si als anys 90 el recinte arribava a les 90 hectàrees, el 2019 en seran 140. Al respecte, els responsables del festival han explicat que a dia d’avui ja han llogat la totalitat d’aquests terrenys als seus propietaris (uns 200), d’acord amb els municipis de la zona.