La víctima del crim del carrer Acadèmia de Lleida era administrativa d'Ensenyament

Commoció als serveis territorials del Departament a Lleida, on ningú s'explica què ha pogut passar

Redacció
19 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:16h
Imatge del pis on va ser trobada la dona
Imatge del pis on va ser trobada la dona | ACN
La dona de 61 anys, Amparo Soler, que divendres a la nit va aparèixer morta al seu pis del carrer Acadèmia de Lleida treballava com a administrativa des de feia molts anys als serveis territorials d'Ensenyament a Lleida, tot i que era originària de la localitat de Vallobar, a Osca. El cas ha creat commoció entre els companys de la víctima, ja que ningú s'explica què pot haver motivat el crim, segons ha explicat el director dels serveis territorials del Departament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, que ha expressat el seu condol i suport a la família.

La dona vivia sola al tercer pis del número 12 del carrer Acadèmia. Els Mossos d'Esquadra descarten, d'entrada, que es tracti d'un cas de violència de gènere i tampoc creuen que es tracti d'un robatori atès que el pis de la víctima no estava regirat. Segons les primeres informacions, el cos presentava diverses ferides que podrien ser d'arma blanca però l'autòpsia haurà d'acabar d'aclarir com i quan va rebre les ferides mortals.
 
Els Mossos han precintat els contenidors de davant de l'immoble on va aparèixer el cadàver i també han demanat les imatges de les càmeres de seguretat d’establiments pròxims, com ara una benzinera. De moment, no hi ha detinguts.