El play-off, més lluny

El Lleida Esportiu perd contra el Saguntí (1-0) el primer partit del 2017 i veu frenada la seva bona dinàmica

Redacció
18 de febrer del 2017
Actualitzat el 19 de febrer a les 2:15h
El Lleida ha perdut contra el Saguntí
El Lleida ha perdut contra el Saguntí | Lleida Esportiu
Just quan Gustavo Siviero havia començat a parlar del play-off, el Lleida ha vist frenada la seva dinàmica. L'equip no havia perdut encara aquest 2017, i ho ha fet aquest dissabte contra el Saguntí (1-0), un dels rivals que lluiten per acostar-se als llocs d'honor de la classificació.

El Lleida sabia que li costaria jugar contra el Saguntí, un equip que sap jugar amb el plus que li dóna les condicions del seu terreny de joc, petit i de gespa artificial. Els valencians estan acostumats a jugar en aquestes condicions, i s'han trobat còmodes durant la primera part, que ha acabat amb empat a 0 gràcies a les mans d'Álvaro Campos. El porter del Lleida ha avortat totes les ocasions de perill dels locals, que han perdonat en dues ocasions; una de Keita al minut 17 i l'altra d'Oscar al 40.

Els de Siviero, per la seva banda, intentaven fer gran el camp i que la pilota circulés per les botes dels migcampistes, els encarregats de connectar amb els homes de dalt. Li ha costat. De fet, el Lleida no ha tingut cap ocasió clara de gol, i s'ha hagut de conformat amb els xuts llunyans de Casares i una rematada de Nierga des de fora de l'àrea. El Lleida no ha dominat el matx, però tampoc el Saguntí. Ambdós conjunts s'han repartit la possessió i han arribat a la mitja part amb un marcador just pels mèrits demostrats.

​La segona part no ha estat molt diferent al que s'ha vist durant la primera. Locals i visitants han intentat mantenir el control de la pilota, però l'èxit ha estat parcial en aquest aspecte. El matx ha estat un teva-meva només animat per les ocasions aïllades. Javi López ha tingut el gol a les seves botes al 53 amb un xut que ha sortit fregant el pal, però qui ha encertat ha estat el Saguntí, que al 66 s'ha avançat amb un gran xut d'Àlex Felip que s'ha colat per l'escaire de Campos.

​El gol ha obligat Siviero a moure la banqueta, i ho ha fet. El tècnic argentí ha fet entrar Cristian Alfonso, l'heroi de la setmana passada. Quedava temps i els lleidatans necessitaven una calma per remuntar que no han tingut atès que l'àrbitre ha expulsat Cristian Gómez, que estava escalfant a la banda, amb vermella directa. El Lleida tenia 15 minuts per donar-li la volta al marcador. Nierga ha enviat una pilota alta després de rematar en planxa a una pilota centrada per Casares. Ha estat la millor ocasió dels lleidatans per empatar el matx.

​Ho han intentat fins al final els de Siviero, que han acabat jugant amb tres defenses i amb Noel de davanter, però el marcador no s'ha mogut. L'equip ha atacat sense ordre, i al final, Campos ha estat expulsat per tocar la pilota fora de l'àrea. Ni el porter, ni Gómez ni tampoc Òscar Rubio, que ha vist la cinquena targeta groga, podran jugar la setmana vinent contra l'Hércules. El Lleida suma 35 punts i es queda a la meitat de la classificació.