VÍDEO L'«Espai Terra» de TV3 celebra 1.500 programes amb un homenatge a Toni Nadal

El programa sobre natura i meteorologia ha recordat l'home del temps de TV3 que va morir el 2012 en un accident a la muntanya

Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:30h
Toni Nadal, en una imatge d'arxiu
Toni Nadal, en una imatge d'arxiu | TV3


El programa Espai Terra de TV3 ha celebrat aquest dimarts el seu programa número 1.500 amb un homenatge al meteoròleg de Cervera Toni Nadal. L'ex-home del temps de la televisió pública catalana va morir l'any 2012 en un accident de muntanya, però va ser un dels primers reporters del programa, que es va començar a emetre l'any 2011. Els seus companys li han dedicat un vídeo emotiu que ja s'ha convertit en un fenomen virals a les xarxes.

Les imatges recorden algunes de les peces que Nadal va rodar pel programa. Se'l veu a bord de l'helicòpter de l'Espai Terra i compartint moments especials amb alguns dels convidats. L'homenatge al meteoròleg desaparegut va posar el colofó a un programa de mitja hora que va fer un repàs als millors moments de l'espai i a alguns dels reptes relacionats amb el medi ambient que, en els últims anys, s'han anat convertint en problemàtiques de major magnitud.