L'emotiva carta d'agraïment de la mare del nen mort a les Borges Blanques

En el text, agraeix el comportament dels membres de l'escola i la campanya que s'ha organitzat al municipi

Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:09h
Imatge de l'interior de l'escola Joan XXIII
Imatge de l'interior de l'escola Joan XXIII | AMPA
La mare del nen que va morir el passat dimecres atropellat per un vehicle a les Borges Blanques han penjat una carta d'agraïment a les xarxes socials. La dona agraeix el comportament dels veïns del municipi "a qui no els hi ha importat ni la raça ni la cultura", alhora que destaca l'afecte mostrat pels membres de l'escola Joan XXIII on anava el petit Ilyas.

Gràcies germans

"Hola familia, sóc la mare del preciós Ilyas, permeteu-me aquesta publicació, però sento la necessitat de posar-la aquí en aquesta pàgina especialment, per donar les gràcies personalment a tothom en el meu nom i el del meu marit, a tota la gent que ens ha acompanyat en aquests moments difícils, estem tan agraïts de com ens heu tractat, i de l'afecte que ens heu mostrat.

Vull donar les gràcies a la directora del col·legi i li desitjo una bona recuperació, als professors, especialment a Mari Carme, la mestra del meu nen pel seu afecte, als seus companys de classe i als seus pares per acompanyar-me en tot moment, als companys de la meva filla Sofia a la seva mestra Montse, a tot el c