El tècnic que va agredir un àrbitre, destituït dels dos equips on entrenava

El Verdú i el Balaguer fan fora l'entrenador després que el passat diumenge fos denunciat pel col·legiat, que assegura que el va agafar pel coll i el va colpejar a la panxa

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:16h
L'entrenador del Verdú i de l'Infantil B del Balaguer, Raül Marín, ha estat destituït després que el passat diumenge agredís l'àrbitre del partit que enfrontava el Verdú contra el Bellcairenc. El tècnic va agafar pel coll i va colpejar la panxa del col·legiat després que hagués finalitzat el matx, una acció que va ser denunciada per l'àrbitre davant dels Mossos d'Esquadra.

Des del club de l'Urgell s'assegura que Marín ja havia estat expulsat en dos altres partits i que la situació del diumenge passat no dóna cap altra alternativa més que l'expulsió com a responsable de l'equip.

Per la seva banda, el Balaguer, també ha decidit fer el mateix després de l'agressió, que va dur el tècnic a ser atès al CAP de Tàrrega. Marín va dir que l'àrbitre també l'havia agredit i per això posaria també una denúncia, si bé els Mossos no tenien constància de cap demanda per part del tècnic.