Una empresa de Lleida rep l'aval europeu per utilitzar un nou mètode de correu electrònic

La concessió li permetrà estar present en 38 països europeus en un període de 20 anys

Europa Press
13 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:55h
Lleida.net ha rebut l'aval europeu
Lleida.net ha rebut l'aval europeu | Jorge Tores
Lleida.net ha rebut la concessió de la patent per part de l'Oficina Europea de Patents del seu mètode de correu electrònic certificat, denominat Method for the certification of electronic mail delivery en 38 països del continent per un període de 20 anys. Segons ha informat la companyia catalana aquest dilluns en un comunicat, aquesta concessió li permetrà estar present en aquest països europeus claus en el desenvolupament i expansió de solucions tecnològiques aplicades als segments de la banca, assegurances i 'fintech' i 'insurtech', un dels eixos prioritaris en el pla de negoci de Lleida.net.

El mètode de Lleida.net es diferencia d'altres solucions del mercat per la seva fàcil utilització, ja que permet el seu ús sense necessitat de cap tipus d'instal·lació en l'equip de l'usuari ni modificacions en el correu del destinatari.

La companyia va obtenir al maig la patent pel mateix servei de correu certificat al Japó i al setembre als Estats Units. El servei de correu electrònic certificat desenvolupat per Lleida.net, convertit en un document, compta amb valor de prova davant qualsevol autoritat administrativa o judicial.