L'Ajuntament de les Borges millorarà la seguretat del carrer on va morir atropellat un nen

S'estudia que el vial tingui un sentit únic de circulació i reforçar el pas de vianants

Imatge del carrer on va morir el menor
Imatge del carrer on va morir el menor | ACN
Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:48h
L'Ajuntament de les Borges Blanques prendrà mesures per reforçar la seguretat del carrer Cavalleria on aquest dimecres a la tarda va morir atropellat un nen de 3 anys quan anava cap a l'escola acompanyat de la seva mare. L'alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir, ha explicat que estan esperant els informes tècnics que han sol·licitat per acabar de decidir les actuacions però ha apuntat que de moment s'estudia que el vial tingui un sentit únic de circulació i reforçar el pas de vianants.

En tot cas, ha deixat clar que es tracta d'un camí habitual per accedir a l'escola des d'un grup d'habitatges que està als afores i del poble i que cal plantejar noves mesures per prevenir futurs accidents. De fet, Mir també ha explicat que les investigacions policials encara no han acabat però tot indica que l'atropellament va ser totalment accidental, i que "no es pot parlar d'intencionalitat ni descuit ni de qualsevol consideració que porti a pensar en un homicidi, ni que sigui involuntari".
Els fets van passar a les 14.50h al carrer Cavalleria de la capital de les Garrigues quan el petit es dirigia al col·legi Joan XXIII acompanyat de la seva mare. Aquest carrer és el vial d'accés a la capital de les Garrigues per la carretera d’Arbeca. Cal recordar que en un primer moment el conductor no es va aturar però posteriorment es va presentar a la comissaria dels Mossos de les Borges, on va declarar que no havia vist el nen. Va donar negatiu en el test d'alcohol i drogues.