Madeleines d'ametlla

Les receptes de la popular blocaire La Dolorss

Madeleines d'ametlla
Madeleines d'ametlla | Dolors Mateu
Dolors Mateu
05 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:47h
A casa agraden les magdalenes, les faci com les faci sempre són ben acceptades.
 
Ingredients per a 24 Madeleines:
2 ous
1 iogurt
150 gr. de sucre
100 cc. d'oli d'oliva verge extra
125 gr. d'ametlles mòltes
125 gr. de farina
1 culleradeta de llevat
Una mica de canyella
sucre glacé
 
En un robot o batedora poseu els ous, el iogurt, el sucre, l'oli, les ametlles i la farina juntament amb el llevat i la canyella tamisats.
Ho bateu  bé.
 
Olieu el motlle, escampeu-hi una mica de  farina, aboqueu la massa sense omplir-lo del tot.
Amb forn preescalfat, dalt i baix,  poseu la safata al segon nivell començant per baix, a 180º durant uns 10-12 minuts, fins que estiguin daurades.
 
Fora del forn, espereu que es refredin i les desemmotlleu.
Poseu una mica de sucre glacé per sobre.
 
Blog de cuina de la dolorss