Projecten a Lleida un espai d'oci amb deu sales de cinema amb capacitat per a gairebé 2.000 persones

El nou espai estaria ubicat en un solar de Copa d'Or de 8.000 metres quadrats | La Paeria i la Generalitat estan a l'espera de rebre el projecte amb les modificacions que van suggerir l'any passat

Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat el 02 de febrer a les 12:06h
Imatge del solar on s'hi hauria d'aixecar el nou centre
Imatge del solar on s'hi hauria d'aixecar el nou centre | Google Maps
Lleida podria tornar a tenir un complex de sales de cinema. El propietari d'un solar de 8.000 metres quadrats situat a Copa d'Or - entre el Mercadona i el Viena - està negociant amb un empresari la construcció d'un centre de dues plantes que tindria 10 sales amb capacitat per 1.900 segons Segre. La firma, TREBOR 2010 SL, i el propietari ja tindrien avançat el projecte, que per executar-lo es necessita l'aprovació de la Paeria i de la Generalitat.

​En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme, Fèlix Larrosa, assegura a NacióLleida que el consistori va rebre aquest pla al juliol i que hi va fer suggeriments urbanístics als propietaris de la mateixa manera que ho va fer la comissió d'Urbanisme de la Generalitat. Ambdós administracions estan ara a l'espera de rebre el projecte modificat per donar-li l'aval definitiu. "La decisió final la té la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Generalitat", ha recordat Larrosa.

La Generalitat ha demanat, per aprovar el projecte, la justificació i resolució urbanística de la proposta d’ampliació del carrer Maria Montessori, que afecta els terrenys inclosos. Completar l’avaluació econòmica i financera amb la viabilitat econòmica del pla de millora urbana, considerant els costos d’urbanització complementaris i incorporar les prescripcions a l’informe de l’Autoritat del Transport Metropolità.

Si s'avança en el tràmit d'aprovació, les obres podrien començar en els propers mesos, per la qual cosa es preveu que el nou espai podria estar acabat durant el 2018.