Amanida capritxosa amb vinagreta de taronja dolça

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

Dolors Mateu
29 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:51h
Amanida capritxosa amb vinagreta de taronja dolça
Amanida capritxosa amb vinagreta de taronja dolça | Dolors Mateu
Una amanida sempre va bé, aquesta us agradarà.
 
Ingredients per a 4 persones:
250 gr. de brots tendres variats
Una ceba tendra
1-2 cullerades  de pinyons
150-200 gr de formatge tendre
3 + 1 cullerades  de melmelada de taronja dolça 
Sal, pebre negre
Vinagre de moscatell
Oli d'oliva verge extra
 
Renteu, traieu la primera capa de la ceba i la talleu a rodanxes fina, poseu-la en un bol amb una mica de sal i aigua freda una mitja hora.
Poseu els pinyons en una paella sense gens d'oli i que es torrin una mica. Reserveu-los.
Talleur a daus de mos el formatge. Reserveu.
 
Feu la vinagreta de taronja dolça, per a això en un pot posar una mica de sal, una part de vinagre, tres d'oli, una cullerada de melmelada i una mica de pebre, tapeu  el flascó i sacseu-lo  bé fins emulsionar.
 
En els plats de servir repartiu els brots tendres nets, disposeu les anelles de ceba ben escorregudes, els daus de formatge, els pinyons torrats i la resta de la melmelada.
 Amaniu amb la vinagreta de melmelada dolça de taronja.
 
Celíacs : assegurar bé que tots els ingredients són sense gluten.
 
 
Blog de cuina de la dolorss