Fideus noodles amb pebrot i ceba al wok

Les receptes de la popular blocaire La Dolorss

Fideus noodles amb pebrot i ceba al wok
Fideus noodles amb pebrot i ceba al wok | Dolors Mateu
Redacció
22 de gener del 2017
Actualitzat a les 0:59h
Si aneu amb presses en 20 minuts podeu tenir aquest plat preparat .
 
 
Ingredients per a 2 persones:
150-200 gr de pasta noodles
1 ceba morada
½ pebrot vermell
½ carbassó
2-3 cullerades  de salsa de soja 
50 cc d'aigua
sèsam negre
Oli d'oliva verge extra
 
Coeu la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Escorreu-la i  passar-la  per l'aigua freda i la reserveu.
 
Mentre en un wok calent aboqueu una cullerada d'oli, les verdures tallades en juliana o tires fines, uns 50 cc d'aigua, la salsa de soja i ho deixeu coure fins que absorbeixi gairebé tota l'aigua.
 
Incorporeu  la pasta, barregeu bé amb les verdures i escampeu una mica de sèsam negre per sobre.
 
NOTA : La quantitat de pasta, que també poden ser tallarines o espaguetis, és orientativa.
** L'aigua que no sigui molta, com una tassa de les cafè, és només per no posar massa oli i que les verdures quedin cuites. 
 

Blog de cuina de la dolors