BonÀrea s'obre a la venda on-line

L'empresa ha invertit dos milions per créixer en el mercat per internet

Redacció
20 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:35h
Imatge d'un mòbil amb l'aplicació
Imatge d'un mòbil amb l'aplicació | Bon Àrea
La companyia càrnia bonÀrea Agrupa de Guissona (Lleida) ha anunciat la inversió de dos milions d'euros en un centre de comandes automatitzats en aquesta població lleidatana per atendre el creixement de les seves vendes en línia.

A més, la divisió de supermercats bonÀrea ha llançat una aplicació mòbil perquè els seus clients puguin fer la compra directament des del seu mòbil o tauleta i que, segons ha informat el grup carni aquest dijous en un comunicat, inclou un geolocalitzador de les seves botigues, gasolineres, box, bufets, autoserveis a l'engròs i agrocentros.
La companyia càrnia lleidatana va iniciar la venda online fa més de quinze anys i compta amb tres canals de venda: la recollida a botiga, box directe al vehicle i el lliurament de la compra a domicili.

A més d'ampliar les franges horàries de repartiment a domicili i el nombre de poblacions, l'empresa ha desenvolupat un sistema de recollida gratuïta de les comandes en línia, els anomenats 'Box línia, una consigna refrigerada amb 24 compartiments on els clients poden aparcar al costat amb el seu vehicle i recollir ràpidament la seva comanda.

La botiga en línia de BonÀrea inclou alimentació fresca, amb tot tipus de carns i elaborats, ous, cuinats, fruites, verdures, pa i làctics, així com alimentació general, amb congelats, alimentació animal, llar, informàtica, jardineria i material ramader, amb més de 9.000 referències.