Les estacions d'esquí afronten la segona part de les vacances en bones condicions

Els gruixos de neu són alts

Redacció
30 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:20h
Imatge d'un telecadira de Baqueira
Imatge d'un telecadira de Baqueira | Baqueira Beret
Les estacions d'esquí catalanes afronten la segona part de les vacances de Nadal, entre Cap d'Any i Reis, amb bones condicions de neu i la major part de les seves instal·lacions obertes.
Els màxims gruixos de neu es registren a l'estació aranesa de Boí Taüll, on oscil·len entre els 55 i els 140 centímetres, i on estan oberts tots els remuntadors i 44 de les 47 pistes. Baqueira Beret té 28 dels 35 remuntadors oberts i 85 de 150 quilòmetres esquiables, i els gruixos de neu se situen entre els 10 i els 30 centímetres.

Les estacions del Grup FGC -La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé- estan tenint un de les millors nadals de les últimes temporades, gràcies a les bones condicions meteorològiques i el bon estat de la neu,
que acumula gruixos entre 15 i 55 centímetres, ha informat la companyia en un comunicat.

Al Pallars, Espot compta amb 22 quilòmetres esquiables i cinc dels sis remuntadors oberts, i Port Ainé disposa de 18 quilòmetres esquiables i sis dels vuit remuntadors operatius.
També a Lleida, Port del Comte ofereix 34 pistes de les 37 en total, amb 45 quilòmetres esquiables i gruixos que oscil·len entre els 20 i els 45 centímetres de neu. Per la seva banda, Port del Comte ofereix 34 pistes de les 37 en total, amb 45 quilòmetres esquiables i gruixos que oscil·len entre els 20 i els 45 centímetres de neu.