Millora l'estat de salut de Marc Resa en les darreres hores

El futbolista de Tremp va ser operat d'urgència el passat dia 10 després de rebre un fort cop al cap | Tot i la evident millora, Resa continua ingressat a l'UCI però evoluciona favorablement

27 de desembre del 2016
Actualitzat el 28 de desembre a les 18:24h
Marc Resa, en imatge d'arxiu, disputant un partit amb el Lleida Esportiu
Marc Resa, en imatge d'arxiu, disputant un partit amb el Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Marc Resa, el futbolista pallarès del Juvenil A del Lleida Esportiu que es troba ingressat a l'UCI de l'Arnau de Vilanova de Lleida en estat greu des de fa dos setmanes, ha experimentat una notable millora en les darreres hores i ja ha sortit del coma. Així ho han confirmat a Pallars Digital fonts properes al jugador. El club també ha fet pública la millora del futbolista trempolí a través de les xarxes socials amb un explícit "ha guanyat".

Segons han explicat les mateixes fonts, Resa va patir un traumatisme crani-encefàlic important, que va requerir d'una intervenció "molt dura". Per aquest motiu, es preveu una recuperació llarga i lenta. La família ha reiterat el seu agraïment pel suport rebut durant tots aquests dies.

Resa va ser operat d'urgència el passat dia 10 després de rebre un cop al cap en un partit contra el Nàstic de Tarragona. D'ençà de l'accident, el futbolista de 18 anys de Tremp està ingressat a l'UCI de l'Arnau de Vilanova i, tot i que ha anat evolucionant molt lentament, des del club sempre s'ha demanat prudència.