Petits bescuits festius amb xocolata

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

Petits bescuits festius amb xocolata
Petits bescuits festius amb xocolata | Dolors Mateu
Dolors Mateu
18 de desembre del 2016
Actualitzat el 21 de desembre a les 12:45h
No cal fer el pa de pessic sempre gran, els podem fer individuals, queden més bufons i també cadascú te la seva ració.
 
Ingredients per a uns 8 pastissets:
2 ous
150 gr. de sucre
75 gr. de mantega
50 cc. de llet
125 gr. de farina
½ sobre de llevat en pols
4-5 cullerades de gotes de xocolata

Per a la cobertura:
200 gr. de xocolata fondant
50 de crema de llet
50 gr. de mantega
Boletes  de colors per decorar
 
Bateu els ous, a temperatura ambient, juntament amb el sucre uns 10-12 minuts fins que quedi una massa blanquinosa i hagi triplicat el seu volum.
Afegiu-hi la llet, la mantega fosa i barregeu novament.
Ajunteu  el llevat amb la farina, tamiseu-lo i afegiu tot  a la barreja amb moviments suaus.
Poseu les gotes de xocolata i integreu-les a la massa.
 
Aboqueu en motlles de silicona pintats amb mantega fosa  i feu coure al forn a 180º preescalfat, ences dalt i baix, uns 25 minuts o fins que estiguin cuits.
Deixeu reposar damunt d'una reixa, uns 6-8 minuts, desemmotlleu i deixeu que es refredin.
 
Per a la cobertura de xocolata poseu la xocolata fondant, la nata i la mantega en un recipient i al microones a màxima potència, primer un minut, després de mig a mig minut fins que estigui tou, remoure fins a formar una crema de xocolata fina.
 
Muntatge : Poseu els pastissets damunt d'una reixa, sota poseu una safata, aboqueu la cobertura i deixeu-los un parell de minuts, repartiu per sobre les boletes  de colors . 
Deixeu assecar la xocolata.
 
Blog de cuina de la dolorss