Els pares de Nadia recorreran la retirada de la custòdia de la nena

L'advocat de la família assegura que l'escorcoll dels Mossos a la casa familiar no ha permès documentar que els diners guanyats s'hagin invertit en la cura de la nena

Redacció
10 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:36h
Els pares de Nadia, amb la nena
Els pares de Nadia, amb la nena | Família
L'advocat dels pares de Nadia Nerea ha anunciat que els seus clients recorreran la decisió del jutge de la Seu d'Urgell de retirar la custòdia de la nena. La mare, que ha quedat en llibertat després de declarar, considera que aquesta mesura és perjudicial per la menor, ara sota la tutela d'una tieta seva. El lletrat Alberto Martín assegura que el pare de Nadia, a presó sense fiança, és innocent ja que ha declarat que els diners guanyats gràcies a la campanya solidària han estat invertits en la cura de la nena, afectada per una malaltia rara.

​Durant la declaració, el pare no ha pogut documentar que les despeses tinguessin aquest objectiu, un fet que l'advocat atribueix a l'escorcoll que els Mossos d'Esquadra van fer a la casa de la família. Tanmateix, el magistrat destaca que elsparesvan incórreren una "clarautilització" delsdonatius,que van arribar als918.000eurosdes de 2008,percostejarel seu "altnivell"de vida.