Demanen 4 anys de presó a un acusat que va mossegar la mà d'un home i li ha fet perdre un dit

L'agressió va ser mútua ja que fiscalia també demana una multa per al qui va resultar més malparat en la baralla per també mossegar el seu adversari a la mà

Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:37h
Fiscalia demana 4 anys de presó i l'expulsió del país durant 7 anys a un acusat de 31 anys, originari de Guinea Bissau i sense regularitzar la seva situació al país, per provocar l'amputació discal del cinquè dit de la mà dreta per una mossegada a un altre home amb qui es va barallar a Balaguer el 27 de març de 2015.

Els fets van tenir lloc a primera hora de la tarda i segons l'escrit de fiscalia, l'agressió va ser mútua ja que també demana una multa de 750 euros per a l'agredit, un home de 44 anys i nacionalitat senegalesa, que també hauria mossegat la mà del primer durant aquesta baralla. El judici en que tots dos s'hauran d'asseure junts al mateix banc dels acusats tindrà lloc el proper dia 15 de desembre a l'Audiència de Lleida.
 
L'acusat que va sortir més malparat de la baralla va ser l'home de 44 anys ja que se li va haver d'amputar el cinquè dit de la mà dreta per una mossegada de l'altre. Va tardar 75 dies a recuperar-se i li van posar set punts. Al jove de 31 anys que se li demanen 4 anys de presó també va patir una ferida per una mossegada a la esquerra i diverses contusions pels quals va necessitar 15 dies per recuperar-se i un punt de sutura. Al primer dels acusats no se li coneixen antecedents penals i al segon sí però no són computables a efectes de reincidència.