Marc Cardona: «Si m'arriben a dir que al desembre jugaria al Camp Nou, me n'hagués rigut»

El davanter lleidatà ha debutat aquest dimarts a la Champions League al Camp Nou

Cardona, amb Suárez i Messi
Cardona, amb Suárez i Messi | Marc Cardona
Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:13h
El davanter Marc Cardona ha complert un somni aquest dimarts; jugar al Camp Nou al costat de Leo Messi, el seu ídol. El jugador lleidatà va fent passos de gegant en la seva progressió com a futbolista. Amb només 21 anys, Cardona ja ha ha jugat dos partits amb el primer equip del Barça, si bé el seu rol aquesta temporada és el de jugador del filial.

El primer, a la Copa del Rei contra l'Hèrcules, i el segon contra el Borussia Monchengladbach a la Champions League. Cardona va jugar 20 minuts, i en declaracions a Mundo Deportivo, assegura que encara està assimilant tot el que està vivint: "Si em diuen que al desembre jugaria al Camp Nou, me n'hagués rigut", apunta al rotatiu esportiu.

Cardona assegura que en l'únic que pensava durant l'escalfament va ser en no lesionar-se, alhora que explica què li va dir Luis Enrique just abans de fer-lo entrar al camp. "El míster m'ha dit que estigués tranquil, que m'associés amb els companys fins arribar a l'àrea i rematar", ha dit el davanter, que al final del partit ha penjat una foto a Instagram amb Messi i Suárez.