Carles Puyol: «Si fos per mi encara jugaria»

Així viu l'excapità blaugrana les hores prèvies al primer clàssic de la temporada entre el Barça i el Reial Madrid

Redacció
03 de desembre del 2016
Actualitzat a les 2:22h
Carles Puyol troba a faltar l'alta competició
Carles Puyol troba a faltar l'alta competició | Carles Puyol

L'excapità del Barça, Carles Puyol, ha analitzat per la web del club el clàssic del futbol espanyol que enfrontarà aquest dissabte el Barça i el Reial Madrid. El de la Pobla de Segur assegura que si fos per ell "encara jugaria" quan és preguntat sobre partits d'aquest nivell. "Trobo a faltar el dia a dia, anar a entrenar-me, competir, els companys... És molt més difícil viure aquests partits sense participar-hi", assegura el pallarès.

Puyol també explica com seguirà el partit: "A casa amb amics, però no gaires, ja que m'agrada estar pendent del que passa. Espero gaudir del partit i que guanyi el Barça", ha assenyalat. Sobre el partit en sí, Puyol ha dit que "és cert que el Madrid té més tranquil·litat gràcies als 6 punts d'avantatge amb què arriba", però creu que passi el que passi "queda molta Lliga i passaran moltes coses".

Preguntat pel seu millor record en un clàssic, Carles Puyol es queda amb el del 2-6 al Santiago Bernabéu, partit en què va marcar un gol, recordat entre altres coses per la celebració que va fer besant la senyera del braçal de capità. "Va ser un partit espectacular. Per a mi, és el més especial que he jugat per com va anar i la reacció de l'equip". A continuació pots rememorar el partit.