Les Borges Blanques organitzarà el 24è Congrés de Fires de Catalunya el 2017

Així ho ha decidit la Junta directiva de la Federació de Fires de Catalunya en una reunió celebrada a Olot

Redacció
24 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:22h
Les Borges Blanques ha estat la ciutat escollida per acollir el 24è Congrés de Fires de Catalunya després que el Patronat de la Fira de l'Oli i les Garrigues presentés la seva candidatura. D'aquesta manera, la capital de les Garrigues serà la seu de l'edició 2017 prevista per la segona quinzena de novembre.

La decisió l'ha presa la Junta directiva de la Federació de Fires de Catalunya en una reunió celebrada aquest dimarts al vespre, prèvia al Congrés que s'està duent a terme el 23 i 24 de novembre a Olot. La decisió de considerar les Borges Blanques el municipi més idoni per acollir el certamen l'any vinent, s'ha pres tenint en compte i valorant la territorialitat, la projecció de la localitat i que la candidatura complia amb tots els requisits a nivell tècnic d'equipaments i instal·lacions, segons han informat des del consistori garriguenc.

La Junta directiva de la Federació de Fires de Catalunya està formada per 15 membres representants de diferents fires del país, entre les quals hi ha les de Tortosa, Girona, Mollerussa, Llobregat Serveis Firals, Igualada, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Terrassa, Barcelona, Calella, Vic, les Borges Blanques, Lleida, Olot i el Vendrell.

Després de conèixer l'elecció, l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, l'ha qualificada de "bona notícia", ja que "permetrà projectar amb més força la imatge del municipi, el seu atractiu i les particularitats i característiques que conformen la capital de les Garrigues i el conjunt de la Comarca", segons ha exposat