Carles Vega esbronca Àngel Ros pel seu «joc brut» amb la qüestió del Museu Morera

El polític republicà s'ha enganxat amb l'alcalde abans del ple

28 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:51h
Vega i Ros abans d'un ple
Vega i Ros abans d'un ple | Àlvar Llobet
El ple de la Paeria de Lleida ha començat calent aquest divendres. El portaveu del grup municipal d'ERC, Carles Vega, ha tingut una enganxada amb Àngel Ros abans de començar la sessió per la qüestió de la nova ubicació del Museu Morera, que els republicans no veuen amb bons ulls.

Vega li ha retret a Ros el seu "joc brut" en els darrers dies després de saber que el paer en cap ha fet trucades a entitats del sector amb l'objectiu que donin suport a la proposta del govern municipal. El paer en cap ha intentat evitar la baralla dialèctica amb el líder republicà de Lleida.

Posteriorment, durant el debat sobre el punt de l'ordre del dia, Ros i Vega s'han enganxat de nou; el líder republicà ha acusat l'alcalde de trucar les entitats per pressionar-les amb voluntat que es desmarquessin d'un manifest contrari a la nova ubicació, i ha reblat aquesta afirmació assegurant que "algunes entitats tenen por de perdre la subvenció". Ros s'ha regirat contra aquesta crítica, i si be ha admès que va parlar amb les entitats, ha negat que fes cap tipus de pressió.