Panellets d'ametlla

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

Panellets d'ametlla
Panellets d'ametlla | Dolors Mateu
Dolors Mateu
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:32h
Panellets n'hi han de moltes classes, els que més acostumen a agradar són els els panellets de pinyons (aquí) però també és cert que són els més cars. Els d'ametlla a mi m'agraden força,  deu ser perquè tenim uns ametllers i quan la matèria prima és de casa....
 
Ingredients per a uns 25 panellets:
250 gr d'ametlla crua en pols
125 gr. de sucre
80 gr. de moniato rostit
1 rovell d'ou
Ratlladura de llimona
Ametlla en granet
 
Feu la massa manualment barrejant l'ametlla crua, el moniato aixafat amb una forquilla, el sucre, el rovell i la ratlladura de llimona.
Formeu una bola, emboliqueu-la en film i guardeu 24 hores a la nevera.
 
Feu els panellets , per això traieu la massa de la nevera i formeu boletes petites que arrebossareu amb l'ametlla de granet  i premereu bé perquè quedin subjectes a la massa.
 
Poseu a sobre d'una safata de forn, folrada amb paper d'enfornar, i els coieu al forn preescalfat a 180 º durant uns 7-8 minuts.
 
Blog de cuina de la dolorss