Una empresa d'alimentació per mascotes construirà una fàbrica a Cervera

SPF Diana España comprat uns terrenys de 14.052,69 metres quadrats a l'Incasòl i la Paeria per un preu de 660.476,43 euros

ACN
27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:23h
La parcel·la comprada marcada
La parcel·la comprada marcada | Incasòl
L'empresa SPF Diana España, dins el seu projecte d'expansió internacional, ha comprat una parcel·la a Cervera per construir-hi una fàbrica i les noves oficines per donar servei al mercat local i al sud d'Europa. El director de l'Institut Català del Sòl, Incasòl, Damià Calvet, l'alcalde de Cervera, Ramon Royes, i el representant de l'empresa, David Coleón, han signat aquest dijous el contracte de compravenda d'aquesta parcel·la de l'Ampliació Nord del sector industrial de la capital de la Segarra. La companyia generarà 30 llocs de treball.

Els terrenys tenen una superfície de 14.052,69 metres quadrats i s'han venut per 660.476,43 euros. SPF Diana és una multinacional amb seus arreu del món, una d'elles a Ribera d'Ondara (Segarra), i es dedica a l'elaboració de compostos per a gossos, gats i altres animals familiars.
La propietat dels terrenys que ha comprat SPF Diana España és compartida entre l'Incasòl, que compta amb un 84% de la superfície, i l'Ajuntament de Cervera, que n'és el propietari del 16% restant.

Segons aquests dos ens, aquesta operació confirma l'atractiu econòmic d'aquesta zona de la Segarra. L'Ampliació Nord del sector industrial de Cervera confronta amb l'Avinguda de les Garrigues, un altre sector industrial on l'Incasòl disposa actualment de 14 parcel·les, 12 d'elles per a indústria entre mitgeres i 2 per a indústria aïllada.

D'altra banda, en aquest mateix sector, estan situades les antigues naus Lear, un conjunt de 4 naus actualment ocupades, en una de les quals hi ha instal·lats un viver d'empreses, gestionat per l'Ajuntament i plenament consolidat.