El govern de la Paeria portarà al ple el mateix Compte General que va ser tombat

Montse Mínguez assegura que no s'ha retocat "perquè la comptabilitat no es pot variar"

25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:46h
Montse Mínguez, regidora d'Hisenda de la Paeria
Montse Mínguez, regidora d'Hisenda de la Paeria | Àlvar Llobet
El govern de la Paeria portarà al ple del mes d'octubre que es celebra aquest divendres el mateix Compte General del 2015 que va ser tombat a la sessió del mes de setembre pels partits de l'oposició.

Segons ha confirmat la regidora d'Hisenda Montse Mínguez, l'executiu d'Àngel Ros sotmetrà de nou a votació el mateix text a l'espera que de rebre els suports suficients per complir amb el tràmit que exigeix la Sindicatura de Comptes. En aquest sentit, Mínguez ha explicat a aquest diari que es presenta el mateix text "perquè la comptabilitat no pot variar".

​En el ple de fa tres setmanes, CiU, ERC, Crida per Lleida, PP i Comú de Lleida es van oposar a avalar la comptabilitat, que va rebre els vots del PSC i de C's. Aquest fet fa encendre els ànims de Mínguez, que va recordar que l'aprovació del Compte General és un tràmit tècnic que no s'ha de barrejar amb les tesis polítiques de cada partit ja que és un document que acredita només l'activitat comptable de l'Ajuntament de Lleida. "Volen evidenciar que l'equip de govern està en minoria", va argumentar Mínguez.