El Parador de Turisme del Roser, en funcionament a principis d'any

Les obres, amb una inversió total d'uns 12,5 milions, acabaran durant el novembre, després d'acumular diversos retards en la seva execució

ACN
25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:31h
El Parador del Roser es posarà en marxa el 2017
El Parador del Roser es posarà en marxa el 2017 | Paeria
El Parador de Turisme de Lleida entrarà en funcionament entre gener i febrer del 2017, després de diverses demores en la seva constricció, segons ha anunciat aquest dimarts la directora general de Turespaña, Marta Blanco, durant una visita a la recta final de les obres que executa aquesta societat estatal i que suposaran en total una inversió d'un 12,5 milions d'euros.

La previsió és que el 15 de novembre l'empresa constructora faci el lliurament de l'obra i ja només restarà acabar la decoració i la instal·lació del mobiliari. Paral·lelament, l'Ajuntament de Lleida està enllestint les llicències d'activitat i d'obertura de l'establiment. El parador, ubicat a l'antic convent del Roser, en ple Centre Històric de la capital del Segrià, disposarà de 53 habitacions –una de les quals adaptada, una suite i dues habitacions familiars-, a més d'spa, menjador, restaurant i pàrquing, entre altres serveis.