L'actriu Maria Lapiedra amenaça de mort una periodista d'«El Español»

A través de Whatsapp ha insultat la redactora per la informació sobre el descontentament de les mares del col·legi on estudiava la filla de la famosa | L'afectada ha denunciat els fets en una comissaria de Barcelona

Maria Lapiedra
Maria Lapiedra | Albert Alemany.
Redacció
22 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 20:35h
L'actriu porno catalana Maria Lapiedra ha amenaçat de mort i intimidat per Whatsapp la redactora de El Español Silvia Taulés, segons ho ha denunciat el mateix diari que explica que el motiu es deu a la informació publicada aquest divendres on es recollia el descontentament d'un grup de mares del col·legi on va la filla petita de l'actriu.

Aquestes mares es queixen de la presència de Lapiedra en un col·legi d'elit britànic de Barcelona OAK House. Aquest divendres, El Español i Crónica Global recollien les opinions d'algunes mares d'aquest centre educatiu que mostraven la seva queixa.

El Español explica que la seva redactora va contactar amb l'actriu abans de publicar la informació per contrastar-la, però Lapiedra va declinar fer declaracions sobre l'assumpte.

Després de publicar-se la informació, Lapiedra va amenaçar la periodista per Whatsapp (podeu consultar els missatges aquí) dient-li: "Com expulsin la meva filla per culpa teva, et juro que et busco i et mato". També altres coses com: "Et pegaria si et tingués davant ara mateix", "ets la pitjor periodista que mai he trobat", "Filla de p... és la paraula".