CiU planteja un pla per revitalitzar el Mercat de Ronda-Fleming

Presenta una moció per instar l'Ajuntament de Lleida a dignificar l'equipament i reactivar-lo amb el consens i participació dels paradistes

Redacció
22 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:29h
Toni Postius, durant un ple
Toni Postius, durant un ple | Àlvar Llobet
El President del Grup Municipal de Convergència i Unió, Toni Postius, aposta per remodelar, dinamitzar i complementar comercialment el Mercat de Ronda-Fleming mitjançant un pla de xoc consensuat amb els paradistes d'aquest equipament.
 
La proposta, que compta amb el vistiplau dels propis paradistes atès que recull les seves inquietuds, té per objectiu donar una empenta a l'equipament fent créixer el nombre de paradistes i convertint-lo en un atractiu més de la zona.
 
Per això, "plantegem endegar al més aviat possible aquest procés de revitalització del Mercat de Ronda-Fleming, amb participació dels propis paradistes, per posar-lo en valor, convertir-lo en un pol d'atracció a la zona on està ubicat i retornar-li l'esplendor de fa uns anys", ha expressat Postius.
 
En aquest sentit, ha recordat que cada vegada són més les ciutats que aboquen esforços per adequar i actualitzar els mercats urbans i poder oferir d'aquesta manera un model de consum actual, sostenible i integrat a l'entorn.
 
"Cal donar una empenta al Mercat de Ronda-Fleming perquè compta amb uns paradistes actius i emprenedors, que tenen una clientela consolidada que podria incrementar-se si l'espai tingués unes millors instal·lacions", apunta Postius, subratllant que "s'ha d'aprofitar la vitalitat comercial i de restauració de la zona on està ubicat aquest establiment".
 
Per aquest motiu, CiU ha presentat una moció al proper ple d'octubre per tal que l'Ajuntament de Lleida iniciï amb caràcter immediat un pla de xoc consensuat. Així, Postius aposta perquè l'Ajuntament de Lleida, d'acord amb els paradistes, "proposi un operador que complementi la dinamització del mercat compatible amb els paradistes per donar-hi vida i que aquesta tingui una filosofia sostenible, propera i de ciutat".