25
de setembre
del
2016
Actualitzat
a les
12:43h
Una manera ràpida, senzilla i econòmica, de donar-nos un desig per al cafè, o per quan ens vingui de gust, són aquests dolços de pasta de full petits, gairebé de mos.
Ingredients per a uns 30 bastonets:
Mitja làmina de massa de pasta de full
4-5 c/ s de caramel líquid
5 c/s d'ametlla en gra crua
5 c/s de coco ratllat
1 ou
sucre glacé
Partiu la massa per la meitat formant dues tires llargues iguals.
Sobre una d'elles pinteu la superfície amb caramel líquid, repartiu la meitat de l'ametlla i la meitat del coco, cobriu amb l'altra tira de pasta de full.
Pinteu la superfície amb ou batut i repartiu la resta de l'ametlla i del coco.
Amb un ganivet afilat talleu bastonets i aneu col·locant-los en una safata de forn coberta amb paper d'enfornar. Preescalfeu el forn i a uns 200 º teniu-los uns 7-9 minuts, fins que la massa estigui cuita.
Un cop freds escampeu sucre glas amb ajuda d'un colador, perquè es reparteixi millor.
NOTA: La quantitats depenen de la massa de pasta de full que tingueu i de la mida en que talleu els bastonets.
** El caramel líquid emprat és el que venen comercialitzat.
** Si el caramel us costa d'estendre es pot escalfar una mica al microones.
** Compte que el coco es crema amb facilitat, així que, el forn encès dalt i baix i la reixeta en el segon nivell començant per baix.
** Cada forn és diferent així que el temps pot variar, estigueu al cas que es fan de seguida.
** C / s = cullerada sopera
Blog de cuina de la dolorss
Ingredients per a uns 30 bastonets:
Mitja làmina de massa de pasta de full
4-5 c/ s de caramel líquid
5 c/s d'ametlla en gra crua
5 c/s de coco ratllat
1 ou
sucre glacé
Partiu la massa per la meitat formant dues tires llargues iguals.
Sobre una d'elles pinteu la superfície amb caramel líquid, repartiu la meitat de l'ametlla i la meitat del coco, cobriu amb l'altra tira de pasta de full.
Pinteu la superfície amb ou batut i repartiu la resta de l'ametlla i del coco.
Amb un ganivet afilat talleu bastonets i aneu col·locant-los en una safata de forn coberta amb paper d'enfornar. Preescalfeu el forn i a uns 200 º teniu-los uns 7-9 minuts, fins que la massa estigui cuita.
Un cop freds escampeu sucre glas amb ajuda d'un colador, perquè es reparteixi millor.
NOTA: La quantitats depenen de la massa de pasta de full que tingueu i de la mida en que talleu els bastonets.
** El caramel líquid emprat és el que venen comercialitzat.
** Si el caramel us costa d'estendre es pot escalfar una mica al microones.
** Compte que el coco es crema amb facilitat, així que, el forn encès dalt i baix i la reixeta en el segon nivell començant per baix.
** Cada forn és diferent així que el temps pot variar, estigueu al cas que es fan de seguida.
** C / s = cullerada sopera
Blog de cuina de la dolorss