Les pricipals propostes culturals del cap de setmana a Ponent

El concert de les Oques Grasses i la nova exposició del Museu de la Noguera, entre els actes més destacats

Oques Grasses toquen a Lleida aquest dissabte
Oques Grasses toquen a Lleida aquest dissabte | Oques Grasses
Redacció
24 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:56h
Dissabte 24
 

El grup català de reggae es troba de gira per presentar el seu nou disc, Digue-n'hi com vulguis'. La naturalitat, l'originalitat, la senzillesa i les ganes de passar-s'ho bé són alguns dels principis d'aquest conjunt.

Lloc: Pavelló municipal Hora: 22.00h Entrada gratuïta

Després de publicar tres discos en anglès i un EP en català, Still Morris, alter ego d’Eloi Pardo (Barcelona, 1956), publica el seu primer àlbum en català, 'Accés Obert' (Blau / Discmedi).
 
Lloc: Cafè del Teatre Hora: 22:30h Preu: 10 euros / 8 euros anticipada
 
 
​A partir de la història de vida d’una desena de famílies jueves, l’exposició Fugint de l'Holocaust s'endinsa en aquest episodi tant desconegut del nostre passat recent en què Catalunya esdevingué terra de llibertat per a milers d’homes i dones que fugien de la barbàrie nazi. 
 
Lloc: Institut d'Estudis Ilerdens Entrada gratuïta
 

Diumenge 25
 

Del 22 al 25 de setembre podreu gaudir de la Setmana de la Cervesa de Lleida. Set locals de la ciutat de Lleida oferiran una tapa i una cervesa artesana de les cerveseries adscrites a la Ruta per només 3 euros.

Lloc: Diversos espais del municipi


Balaguer: Exposició "Cinisme, indignació, crit, misèria, mort"

El trencament de la treva de pau, el passat dimarts, que s'havia establert a Síria posa en relleu l'exposició que es presenta aquest diumenge a les 19.00h al Museu de la Noguera a Balaguer.  Una mostra confegida pel fotògraf Antoni Vidal i el pintor Josep Maria  Llobet.

Lloc: Museu de la Noguera Hora: a partir de les 19:00h Entrada gratuïta