18
de setembre
del
2016
Actualitzat
a les
11:27h
Us agrada sopar amb torrades? Sí?
Doncs aquesta l'heu de fer, deliciosa.
El bolet anomenada Rossinyol (Cantharellus Cibarus) es distingeix per el seu aroma afruitat i suau, a part del seu gran sabor.
Ingredients per a 6 torrades:
6 llesques de pa
1 ceba tendra
1 grapat de bolets varietat rossinyol
6 ous de guatlla
Sal, pebre negre,
tòfona negra
sal Maldon
Oli d'oliva verge extra
Torreu les llesques de pa. Reserveu.
En una paella amb una mica d'oli ofegueu la ceba picada durant uns 10 minuts.
Mentre netegeu (sense rentar) els bolets i trossegeu-los si cal.
Afegiu-los a la paella, salpebreu i salteu tot fins que estiguin els bolets al punt. Reserveu.
Ferreu els ous de guatlla.
Munteu la torrada posant la barreja de ceba i bolets, a sobre l'ou fregit, una mica de sal Maldon i tòfona ratllada, ruixeu tot el conjunt amb oli d'oliva verge extra.
NOTA: Les llesques una mica més grans que les de baguette o bé d'aquest tipus de pa però tallades en diagonal que queden més llargues.
** Els "rossinyols" són molt gustosos, però en cas de no tenir es pot emprar el bolet fresc que us agradi, també amb xampinyons.
Blog de cuina de la dolorss
Doncs aquesta l'heu de fer, deliciosa.
El bolet anomenada Rossinyol (Cantharellus Cibarus) es distingeix per el seu aroma afruitat i suau, a part del seu gran sabor.
Ingredients per a 6 torrades:
6 llesques de pa
1 ceba tendra
1 grapat de bolets varietat rossinyol
6 ous de guatlla
Sal, pebre negre,
tòfona negra
sal Maldon
Oli d'oliva verge extra
Torreu les llesques de pa. Reserveu.
En una paella amb una mica d'oli ofegueu la ceba picada durant uns 10 minuts.
Mentre netegeu (sense rentar) els bolets i trossegeu-los si cal.
Afegiu-los a la paella, salpebreu i salteu tot fins que estiguin els bolets al punt. Reserveu.
Ferreu els ous de guatlla.
Munteu la torrada posant la barreja de ceba i bolets, a sobre l'ou fregit, una mica de sal Maldon i tòfona ratllada, ruixeu tot el conjunt amb oli d'oliva verge extra.
NOTA: Les llesques una mica més grans que les de baguette o bé d'aquest tipus de pa però tallades en diagonal que queden més llargues.
** Els "rossinyols" són molt gustosos, però en cas de no tenir es pot emprar el bolet fresc que us agradi, també amb xampinyons.
Blog de cuina de la dolorss