Unes 15.000 persones ja s'han apuntat a la manifestació de la Diada a Lleida

Fonts de l'ANC preveuen que la xifra serà molt superior el proper diumenge

Milers de persones ompliran els marges del Segre a Lleida
Milers de persones ompliran els marges del Segre a Lleida | Albert Ortíz
07 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:41h
El nombre de persones que ja s'han apuntat per a la manifestació de la Diada que es celebrarà a Lleida el proper diumenge ja arriba a 15.000. Així ho destaquen fonts de l'entitat consultades per NacióLleida. Tot i aquesta xifra, des de l'ANC es creu que hi haurà una mobilització molt més gran ja que es calcula que milers de persones arribaran a la capital del Segrià sense haver "formalitzat" la seva inscripció.

Quin és el procediment per apuntar-se?

Una persona pot apuntar-se a qualsevol de les cinc manifestacions, que estaran dividides en trams, fins a un total de 44. Per inscriure-s'hi cal omplir un formulari a la pàgina web de l'ANC, apuntar-se al tram del punt indicat i confirmar la inscripció a través d'un correu electrònic que remetran els organitzadors.

La confirmació a través del correu electrònic s'ha de fer abans de 24 hores perquè la inscripció sigui vàlida. Si en 24 hores el participant no ha rebut el correu, voldrà dir que hi ha hagut algun error i haurà de tornar a fer el registre. També es pot inscriure per telèfon, trucant al 93 446 49 92 de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.