Balaguer estrena «Fites», un nou festival per promocionar l'art alternatiu de petit format

El monestir de les Franqueses acull la primera edició del certamen, que pretén donar a conèixer espectacles i disciplines artístiques locals i de petit format

Redacció
02 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:56h
Jordi Montañez, un dels cantants que participaran al festival
Jordi Montañez, un dels cantants que participaran al festival | Arxiu

El monestir de Santa Maria de les Franqueses acollirà aquest dissabte la primera edició de Festival Fites - Camins alternatius d'art, una iniciativa que pretén donar projecció a artistes locals.

El festival va sorgir arran de la campanya per restaurar la teulada de l'ermita de Pedra de la vall d'Àger, i es presenta amb un cartell encapçalat pels cantautors Jordi Montañez i Cesk Freixas. A Fites, que començarà a partir de les 19:30 hores del vespre, també s'hi podrà veure l'espectacle de dansa "Uma forma quase cilíndrica" a càrrec de la ballarina Teresa Santos, "326 Mormurs" una creació circense de Dídac Gilabert, i "Mirador", un curtmetratge.

L'entrada costarà 5 euros als majors de 16 anys. L'organització del festival instal·larà una barra de bar per vendre beguda i sopar. Amb aquests diners, asseguren, es pagaran els artistes que actuaran.