Una trentena d'infants estrena la pista d'atletisme de Mollerussa

Els treballs d'aquesta primera fase de l'obra han tingut un cost de més de 444.000 euros

ACN
29 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:21h
Els infants han estrenat la pista
Els infants han estrenat la pista | ACN
Una trentena d'infants inscrits en la primera setmana del campus d'estiu que organitza l'Associació Atlètica Xafatolls han estrenat aquest dilluns al matí la pista d'atletisme de Mollerussa després que l'empresa adjudicatària hagi finalitzat les obres aquest estiu. L'Ajuntament va adjudicar les obres a finals de gener per un import de 444.307 euros, dels quals 300.000 es financen amb un ajut de la Diputació de Lleida.

En aquesta primera fase els treballs han consistit en els moviments de terra, el drenatge, la instal·lació de la tanca perimetral i la compactació de la pista, que s'ha fet amb tartan. L'empresa també ha fet un seguit de millores en el projecte executiu entre les quals destaca la substitució de la vorada interior de la pista prevista al projecte pel subministrament i col·locació del canal de formigó perimetral a tot l'àmbit de la pista.
 
L'empresa també ha inclòs les escomeses del canal de formigó perimetral i la connexió a l'arqueta de pas corresponent i ha adequat els terrenys de l'interior de la pista, executant també les zones de salts de llargada i triple salt.

Els nens i nenes participants al Campus d'Estiu han pogut treballar al llarg de matí des del salt de llargada a l'espai reservat per aquesta disciplina a diferents exercicis de velocitat, marxa o relleus en els sis carrils de què consta la nova instal·lació.