El Museu de la Noguera repassarà els cent anys de futbol a Balaguer amb una exposició

El centre crida a tots els jugadors que han format part del primer equip de la ciutat per fer una fotografia conjunta el proper 3 de setembre

Redacció
30 de juliol del 2016
Actualitzat a les 4:06h
Imatge d'abans d'un partit del 1977
Imatge d'abans d'un partit del 1977 | C.F.Balaguer
El Museu de la Noguera dedicarà l’exposició de producció pròpia d’aquest any 2016 al Centenari del futbol balaguerí. Està previst que el centre presenti una gran exposició a la Sala d’Exposicions Temporals fent un recorregut per la història dels darrers cent anys de la ciutat de Balaguer i el seu lligam amb el futbol, des de la seva arribada l’any 1916 fins a l’actualitat.

L'exposició, que comptarà amb el patrocini de l’Ajuntament de Balaguer, la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, s’inaugurarà durant les Festes del Sant Crist, el proper mes de novembre i estarà exposada fins a finals del mes de febrer de 2017.
 

Un onze titular de principis dels anys 90 Foto: C.F.Balaguer


Per tal de tenir una imatge de tots els balaguerins que han passat pel primer equip del C.F. Balaguer, el Museu de la Noguera fa una crida a tots ells per a que acudeixin al Camp Municipal d’Esports de Balaguer, el proper dissabte 3 de setembre, a les 7 de la tarda, per tal de poder realitzar una fotografia conjunta, amb els centenars de balaguerins que han format part del club durant la seva historia.

Paral·lelament a l’exposició, el Museu de la Noguera també editarà un catàleg de la historia d’aquests cent anys de futbol a Balaguer, que es presentarà durant la Festa Major del Sant Crist.