Detenen dos germans acusats de vendre droga al bar que regentaven a Aitona

Segons els Mossos, sabien que els investigaven i volien traspassar el negoci i marxar del país

ACN
29 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:29h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres dos germans de 40 i 35 anys acusats de vendre droga al bar que regentaven a Aitona (Segrià). Als arrestats se'ls investigada des de principis de juliol i la policia va muntar diversos dispositius per comprovar que al bar s'hi venia marihuana, haixix i cocaïna, substàncies que alguns dels clients consumien a la mateixa terrassa del local.

​Segons els Mossos, els arrestats sabien que els vigilaven i es van desfer de la droga abans de l'escorcoll dels agents. A més, volien traspassar el negoci i marxar del país.
Quan els Mossos van entrar al bar dimecres cap a dos quarts de vuit del vespre hi van trobar 3.000 euros fraccionats amagats al magatzem i també estris per embolcallar i vendre dosis de droga, però de substàncies estupefaents ja no n'hi havia. Igualment van detenir els responsables del bar, dos germans de 40 i 35 anys de nacionalitat marroquina i veïns d'Alcarràs (Segrià) i Fraga (Osca).

Al germà gran ja se l'havia detingut fa un any també per traficar amb drogues al mateix bar d'Aitona. Al més jove no li consten antecedents. En les pròximes hores han de declarar davant del jutge.